verwarming Almere buiten


Verwarming

Verwarming en warm water in uw woning is van groot belang. U staat er vaak pas bij stil op het moment dat u een storing heeft. Een goed functionerende verwarmingsinstallatie zorgt niet alleen voor een aangename temperatuur maar ook voor een lage gasrekening. Wij kunnen u uitgebreid informeren over de aanschaf van een nieuwe CV ketel, radiatoren en andere vormen van woning verwarming.

Almere buiten CV ketel  Almere buiten thermostaat radiatoren kopen Almere CV installatie spoelen Almere verwarming inregelen
CV ketel met montage Thermostaat met montage  Radiatoren met montage CV installatie spoelen & Filters CV installatie inregelen

Wij leveren en installeren diverse merken CV ketels compleet met een aansluitpakket zodat uw nieuwe CV ketel weer voldoet aan de door de fabrikant gestelde eisen. Bij ons geen prijsvechters aanbiedingen waarbij alleen uw CV ketel wordt vervangen, wanneer wij uw ketel vervangen dan heeft u ook echt een complete installatie zonder verassingen achteraf.

Als u een nieuwe thermostaat nodig heeft dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren en installeren diverse thermostaten. Uitgebreide klokthermostaten, internet thermostaten die u kunt bedienen met uw smartphone, maar ook simpele thermostaten zijn bij ons verkrijgbaar.

Als u een nieuwe CV ketel aanschaft is het raadzaam om een bijpassende thermostaat te kiezen. Uw nieuwe CV ketel behaalt dan zo zuinig mogelijke prestaties. Bij installatie van een nieuwe ketel is de montage van de thermostaat uiteraard gratis.

Een goede verwarmingsinstallatie is een schone en ingeregelde installatie. Als uw verwarmingssysteem schoon is en voorzien is van een magneetfilter dan verhoogt dat het rendement van de ketel en u voorkomt schade aan uw nieuwe CV ketel.

Met een ingeregeld systeem valt een mooie besparing te behalen, ondanks dat de nieuwe CV ketels al super energiezuinig zijn. Na het inregelen stroomt er nooit meer water door de radiatoren dan de bedoeling is. Daardoor hoeft de ketel minder water te verwarmen en minder water rond te pompen, wat resulteert in een lagere gas en stroomrekening.

Als uw radiatoren 15 jaar of ouder zijn dan is het het overwegen waard om eens na te denken over vervanging. De radiatoren van tegenwoordig zien er niet alleen een stuk fraaier uit maar geven ook nog eens een hoger rendement.

Wij kunnen u geheel vrijblijvend voorzien van een passend advies. Bel gratis 0800-2929057 of stuur ons een bericht via ons contactformulier.