Ventilatie Almere MV WTW badkamer


Ventilatie

Frisse lucht in uw woning of uw bedrijfspand is van groot belang maar niet altijd vanzelf sprekend. Wij leveren en installeren diverse mechanische ventilatie units en warmte terugwin systemen. U voelt zich een stuk prettiger in een omgeving met schone lucht.

Almere buiten mechanische ventilatie Ventilatie warmteterugwin Almere buiten Almere Ventilatie badkamer toilet
Mechanische ventilatie box MV met montage
Warmte terugwin unit WTW met montage
Badkamer & Toilet ventilatie met montage

Een gezond binnenklimaat is belangrijk voor uw gezondheid, en voorkomt allergieën. Een goede afzuiging is energiezuinig, regelbaar en voorkomt schimmels en bacteriën in uw woning.

In de meeste woningen, bedrijven en scholen is het CO2 gehalte te hoog, CO2 gestuurd ventileren is dan een goede oplossing en voorkomt onnodige ventilatie en dus warmteverlies.

Om warmteverlies te voorkomen kan er geventileerd worden met een warmte terugwin unit WTW, deze blaast voorverwarmde lucht uw woning in. De WTW unit heeft een warmtewisselaar die de warmte van de afgezogen lucht overdraagt aan de koude lucht die van buiten wordt aangevoerd.

Voor in de badkamer en het toilet kan gebruik worden gemaakt van een klein ventilator die word ingeschakeld zodra het licht aangaat of wanneer de luchtvochtigheid in de badkamer te hoog wordt. De ventilator stop weer als de luchtvochtigheid op een normaal peil is of als de ingestelde nadraaitijd verstreken is.