CV ketel kopen Almere


CV ketel vervangen

CV ketel vervangen voor een HR CV ketel met professionele montage en een nieuw installatiepakket.

Al onze prijzen zijn inclusief montage, aansluitpakket, afvoeren oude CV toestel en inclusief btw.

Almere Nefit ketel CV ketel Almere Remeha Intergas Almere Atag ketel kopen
CV ketel Nefit kopen CV ketel installatie Almere Intergas CV ketel kopen Atag CV Almere
Nefit CV ketel kopen met Montage en aansluitpakket al vanaf €1455,- Remeha CV ketel kopen met Montage en aansluitpakket al vanaf €1430,-  Intergas CV ketel kopen met Montage en aansluitpakket al vanaf €1425,-  Atag CV ketel kopen met Montage en aansluitpakket al vanaf €1616,-

Neem gratis contact met ons op om CV ketels te vergelijken of voor een vrijblijvende offerte Bel Gratis 0800 2929057 of mail ons.

Uw woning duurzaam verwarmen met zonnepanelen of een warmtepomp? Klik hier.

CV ketels zijn er in vele soorten en maten. ketels zijn er met Hoog Rendement (HR-ketel) en Verbeterd Rendement (VR-ketel). Soms geeft de plaatsing van een HR-ketel problemen. De luchtafvoer of schoorsteen is dan niet geschikt.

Wij kunnen u hier uitgebreid over informeren. Een Verbeterd Rendement (VR)-ketel kan in deze gevallen meestal wel geplaatst worden.

Het rendement is het percentage energie (gas) dat omgezet wordt in nuttige warmte. Dit geeft aan hoe zuinig een ketel is. De rendementen worden op de Europese manier genoteerd. Hierbij gaat men uit van de onderwaarde. De waterdamp die vrijkomt bij de verbranding wordt gezien als restproduct en de daarin aanwezige warmte wordt niet meegerekend bij het bepalen van het rendement. De rendementen worden gemeten onder gestandaardiseerde omstandigheden.

Een VR ketel (Verbeterd Rendement): het rendement is ongeveer 83 tot 90%.

Een HR ketel (Hoog Rendement:) omdat de warmte uit de waterdamp door een HR-ketel wel wordt gebruikt, ontstaan er rendementen van meer dan 100%.

Wilt u meer informatie over welk type CV ketel het beste voor u geschikt is neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Onze uitgebreide CV installatie pakket is voorzien van alle materialen om uw nieuwe CV ketel op een bestaande centraleverwarmingsinstallatie aan te sluiten.

Wanneer wij u oude ketel vervangen dan wordt uw oude CVketel door ons verwijderd en afgevoerd. Uw nieuwe ketel is binnen een dag geïnstalleerd.

Uw nieuwe ketel wordt vakkundig afgesteld door middel van een CO meting en uw gasleiding wordt afgeperst om een veilige installatie te garanderen.Ons cv installatie pakket is compleet inclusief montage, nieuw expansievat en alle toebehoren voor het aansluiten van de nieuw ketel binnen twee meter van de bestaande cv installatie.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over bovenstaande CV Ketels ? Neem contact met ons op via het contactformulier aan de rechterzijde of bel gratis 0800-2929057. We helpen u graag verder!

CV ketels zijn er in verschillende soorten. Hoog Rendement (HR-ketel) en Verbeterd Rendement (VR-ketel).

Wij kunnen u uitgebreid informeren over welke ketel het beste voor uw situatie geschikt is.

Het rendement is het percentage energie (gas) dat omgezet wordt in nuttige warmte. Dit geeft aan hoe zuinig een ketel is. De rendementen worden op de Europese manier genoteerd. Hierbij gaat men uit van de onderwaarde. De waterdamp die vrijkomt bij de verbranding wordt gezien als restproduct en de daarin aanwezige warmte wordt niet meegerekend bij het bepalen van het rendement. De rendementen worden gemeten onder gestandaardiseerde omstandigheden. Een VR ketel (Verbeterd Rendement): het rendement is ongeveer 83 tot 90%. Een HR ketel (Hoog Rendement:) omdat de warmte uit de waterdamp door een HR-ketel wel wordt gebruikt, ontstaan er rendementen van meer dan 100%.

Onze CV ketels worden landelijk geïnstalleerd. Ons uitgebreide CV installatie pakket is voorzien van alle materialen om uw nieuwe CV ketel op een bestaande centraleverwarmingsinstallatie aan te sluiten.Wanneer wij u oude ketel vervangen dan wordt uw oude CV ketel door ons verwijderd en afgevoerd. Uw nieuwe ketel is binnen een dag geïnstalleerd. Uw nieuwe ketel wordt vakkundig afgesteld door middel van een CO meting en uw gasleiding wordt afgeperst om een veilige installatie te garanderen.Ons cv installatie pakket is compleet inclusief montage, nieuw expansievat en alle toebehoren voor het aansluiten van de nieuw ketel binnen twee meter van de bestaande cv installatie.

Wilt u meer informatie over bovenstaande CV Ketels ? Neem contact met ons op bel gratis 0800-2929057. We helpen u graag verder!

Bekijk hier CV ketel startpagina.nl